A kutya majdnem megfulladt – nézd mit csinál mikor meglátja megmentőit

A kutya majdnem megfulladt – nézd mit csinál mikor meglátja megmentőit

0

Nagyon tiszteljük azokat az embereket, akik a bajba jutott állatok megmentésén dolgoznak.  Az Animal Aid Unlimited állatmentő egyesület Indiában az...

Nagyon tiszteljük azokat az embereket, akik a bajba jutott állatok megmentésén dolgoznak.  Az Animal Aid Unlimited állatmentő egyesület Indiában az egyik olyan szervezet, amely az elmúlt néhány hétben sok figyelmet kapott.

Az országban rengeteg kórbor kutya van és az egyesület minden tőlük telhetőt megtesz, hogy a bajba jutott négylábúakon segítsen.

Egyik nap a szervezet munkatársait értesítették és kútba esett kutyáról. Az állat az életéért küzdött és valószínűleg már órák óta a vízben volt, mikor a falu lakói észrevették őt.

 

Szegény állat már kétségbeesetten kapaszkodott a kövekbe de már alig volt ereje, mancsai pedig már véresek voltak a kapálózástól.

Biztos, hogy nem maradt volna életben, ha az állatmentők nem érkeznek akkor gyorsan a helyszínre.

A lenti filmben láthatjuk, mennyire örül a kutyus, mikor látja, hogy megérkezett a segítség. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Te is úgy gondolod, hogy a megmentőknek igazán kijár a dicséret!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!