Ezeknek a csillagjegyeknek igazán jól indul a hét! A hétfő lesz a szerencsenapjuk!

Ezeknek a csillagjegyeknek igazán jól indul a hét! A hétfő lesz a szerencsenapjuk!

0

A Kos kedden számíthat a szerelemben nagyobb szerencsére, szerencsés fordulatra.A Bika pénzügyei kedvezően, jól alakulnak, a kedd lesz számára a...

A Kos kedden számíthat a szerelemben nagyobb szerencsére, szerencsés fordulatra.A Bika pénzügyei kedvezően, jól alakulnak, a kedd lesz számára a legszerencsésebb nap.

A Nyilas egy nagyon régen megálmodott dolog felé közelít, a hétfői nap szerencsés fordulatot tartogatzámára.

A Bak jegyében születettek munkahelyi konfliktusok részesei lesznek, amit szerencsésen megoldanak, lezárnak szerdán.A Vízöntő a keddi napon igen szerencsés lesz, régi vágyai alapján komoly segítséget ajánlanak fel neki.A halakra a csütörtöki nap folyamán vár anyagi természetű szerencse, akár pénznyeremény, vagy ajándék formájában.

Az Ikrek jegy szülöttei a karrierüket szerencsésen befolyásoló tippet kapnak, csütörtökön egy közeli ismerőstől. Ám tanácsos jól átgondolni.A pénteki nap lesz a Rák jegyében születetteknek a leggyümölcsözőbb, anyagi helyzetük kedvező fordulatot vesz.Szerencsés változások kezdete várható az Oroszlán életében pénteken, egy régóta remélt dolog kapcsán.A Szűz jegy szülöttei anyagi sikerre számíthatnak vasárnap, lényegesen ár alatt jutnak hozzá valamihez.A Mérleg szülöttei gyorsan és szerencsésen lebonyolítják dolgaikat a csütörtöki napon.

A Skorpió szívügyei szerencsésen alakulnak, szerencsés eseményt tartogat a sors számukra pénteken és szombaton.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!