Min­den di­é­tázó álma: túrós po­gá­csa karfi­ol­ból

Min­den di­é­tázó álma: túrós po­gá­csa karfi­ol­ból

0

A fo­gyó­kú­rá­zók nagy bá­nata, hogy nem ehet­nek klasszi­kus pék­sü­te­mé­nye­ket. Ezzel a re­cept­tel azon­ban nem kell le­mon­da­nod a...

A fo­gyó­kú­rá­zók nagy bá­nata, hogy nem ehet­nek klasszi­kus pék­sü­te­mé­nye­ket. Ezzel a re­cept­tel azon­ban nem kell le­mon­da­nod a po­gá­csá­ról sem!

HOZZÁVALÓK:

  • 1 közepes fej karfiol
  • 25 dkg sovány túró
  • 2 db tojás
  • 3 evőkanál paleo vagy Norbi liszt
  • 2 db tojásfehérje
  • só, bors
  • kevés reszelt sajt, vagy parmezán a tetejére
(Fotó: Pinterest) Karfiolos pogácsa

ELKÉSZÍTÉS:

A karfiolt főzd puhára és alapos lecsöpögtetés után törd össze egy krumplinyomóval. Add hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverd össze. Ha nagyon puhának érzed, tehetsz még hozzá egy evőkanál lisztet. Szórd meg sajttal, vagy magokkal a tetejét. Előmelegített sütőben süsd, inkább alacsonyabb hőfokon (160 fok körül) de hosszabb ideig.

40-50 perc ennek a pogácsának a sütési ideje.

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!