Modell szeretett volna lenni csak egy napra – és nagytestvére úgy dönt intézkedik

Modell szeretett volna lenni csak egy napra – és nagytestvére úgy dönt intézkedik

0

A szépségnek sok arca van és Chris pontosan ezt szeretné megmutatni a világnak és főleg húgának. Brittany gyermekévei alatt mindig Chris-re...

A szépségnek sok arca van és Chris pontosan ezt szeretné megmutatni a világnak és főleg húgának.

Brittany gyermekévei alatt mindig Chris-re szeretett volna hasonlítani. Mindig utánozta őt, azt akarta csinálni, amit nagytestvére is tesz. Mikor egyik nap meglátta testvére fényképét az újságban, azt mondta neki: “Én is ezt akarom.”

-Mindig mindent megtettem azért, hogy Brittany-nak is megadjam azokat a lehetőségeket, amiket én kaptam az életben, ezét komolyan vettem kívánságát, mesélte a fiú a  oldaon majd így folytatta:

-Ha a húgom boldog, akkor én is boldog vagyok, ez mindig is így volt.

Mivel Chris-nek sok kapcsolata van a médiában dolgozókkal, megkérdezte kinek lenne kedve egy különleges projektben részt venni fotósként. Nagyon sok választ kapott, a világ minden tájáról jelentkeztek erre a feladatra.

A választás a HIVE.Studio-ra estte, akik a Bearwalk Films nevű cég keretein belül dolgoznak és ők készítették a gyönyörű fotókat  Chris-ről ésBrittany-ról a lány születésnapjára.

Chris legfőbb célja az volt, hogy Brittany-nak egy különleges meglepetést szerezzen. De mivel a lány Donw szindrómában szenved, ezzel a fotósorozattal azon is dolgozott, hogy felhívja az emberek figyelmét a Down kórban szenvedőkre és az embereket arra inspirálja, hogy fogadják el őket.

-Az életben mindenkinek meg kell kapnia ugyanazokat a lehetőségeket. Mindegy, mivel vagy hogyan született. A szépségnek rengeteg megjelenési formája van, mondta a férfi a -nek.

Ezek a képek igazán gyönyörűek és fontos üzenetet hordoznak. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a szépségnek sok arca van.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!